De Vrienden van T.V. Rapid

Onze vereniging krijgt vaker de vraag of het ook mogelijk is om te sponsoren als individueel persoon in plaats van bedrijf.  Dit is uiteraard ook mogelijk! Hieronder leggen wij precies uit hoe het in zijn werk gaat en hoe u “vriend van T.V. Rapid” kunt worden.

Wie zijn de vrienden van T.V. Rapid?

Vriend van T.V. Rapid dat ben jij !
Je bent vriend van T.V. Rapid als je de vereniging een warm hart toedraagt. Dat kan zijn omdat je zelf tennist bij onze mooie club, er getennist hebt of omdat jouw zoon, dochter, vader, moeder, broer, zus, neef, nicht, vriend, vriendin of misschien wel jouw kleinkind dit doet. Kortom, iedereen kan en mag vriend worden!

 

Hoe word je vriend van T.V. Rapid?

Vrienden worden is heel eenvoudig. Aanmelden kan bij Ger Vangangelt (sponsorcommissie) door te bellen naar 06-53822111 of door te mailen naar sponsoring@tvrapid.nl

Het bedrag dat je wil doneren kun je zelf bepalen. Een bronzen naamplaatje kost €25,-, een zilveren naamplaatje kost €50,- en een gouden naamplaatje €100,-. Wij laten het naamplaatje vervaardigen en zorgen voor een fijn plekje op het bord “Vrienden van T.V. Rapid”.

Je blijft een jaar lang vriend en ontvangt volgend jaar een email met de vraag of je vriend wil blijven. Dit is niet verplicht. Indien je vriend wil blijven zullen we je opnieuw vragen voor een bijdrage.  

 

Wat wordt er met de opbrengst gedaan?

 Ieder jaar zal er een nieuwe bestemming gevonden worden om de opbrengst aan te besteden. Dit Jaar zal de opbrenst ten goede komen aan onze jeugd!

p.s. de Vrienden van T.V. Rapid is enkel bedoeld voor particulieren. Geen particulier? neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Wij danken onze sponsoren